Hirdetés

Retina Display kerülhet az iPad 2-be



|

Összesen öt újításra lehet számítani a táblagép második generációjában.

Hirdetés

Meglehetősen sokat vártunk az Apple iPad 2 körüli pletykák összefoglalásával, sajnos ettől függetlenül továbbra sem tudunk túl sok megbízható értesüléssel szolgálni. Jelenleg csupán néhány információmorzsával rendelkezünk, amelyeket a kínai Economy Daily News hozott nemrég nyilvánosságra.

 

Apple iPad
Apple iPad

 


A forrás szerint az Apple öt komolyabb változtatást is kíván eszközölni a táblagépen, azonban a korai pletykákkal ellentétben nem említik, hogy készülőben lenne a 7 colos kijelzővel szerelt változat. A kisebb fejlesztések közé tartozik a háromirányú giroszkóp és az USB-port, ráadásul az új borításnak köszönhetően elvileg könnyebb lesz elődjénél az eszköz.


A két nagyobb újítás közül egyik sem nagy meglepetés: az EDN tudósítása szerint az iPad 2-be Retina Display kerülhet, amelyet elsőként az iPhone 4-ben használt a cupertinói vállalat. Szintén remek hírnek tekinthető, hogy a legtöbb felsőkategóriás tablethez hasonlóan elméletileg két kamera is lesz a gépben, így lehetőség nyílik vele a videochatelésre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.