Hirdetés

Retina Display vs. AMOLED: egyelőre döntetlen



|

Az Engadget jóvoltából végre mindenkinek lehetősége nyílik összehasonlítani a két kijelzőt.

Hirdetés

Jelen pillanatban az új okostelefonok krémjében AMOLED-típusú kijelzők teljesítenek szolgálatot, amelyek kiváló képminőségéről már mi is több ízben meggyőződtünk. Ez egyszerűen tény, és még Steve Jobs sem vitathatja - bár az iPhone 4-ben bemutatkozott Retina Display-t sokkal többre tartja.

 

 


Nem meglepő módon elég gyorsan elkészült az első összehasonlítás: az Engadget egy rövid teszt erejéig összeeresztette az új almás mobilt a Samsung Galaxy S-sel. Mint az első képen látható, rendkívül közelről nézve a megjelenítőt egyértelműen a Retina Display diadalmaskodik, azonban általános használat mellett már nem ilyen szembeszökő a különbség.

 

 


Arról sem szabad elfeledkezni, a Galaxy S megjelenítője 0,5 collal nagyobb az iPhone 4-esénél, ám felbontásra jóval gyengébb az ellenfelénél - 384 ezer pixelről van szó, szemben az almás mobil 614 400-ával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.