Hirdetés

Retinaszkenner kerülhet a Samsung Galaxy S5-be



|

A Samsung megint megpróbálja túllicitálni a nagy versenytárs Apple-t.

Hirdetés

Az Apple tavaly ősszel bemutatott okostelefonja, az iPhone 5S-nek legnagyobb újdonsága vitathatatlanul az integrált ujjlenyomat-olvasó, a Touch ID volt. Természetesen a cupertinói cég legnagyobb konkurense, a Samsung menedzsereii is tudják, hogy a geekvakító megoldások jelentős mértékben növelhetik a termékeik iránti keresletet, ezért egy, a Bloomnberg Newsnak adott interjúban bejelentették: a Galaxy S5-be nem is ujjlenyomat-, hanem egyenesen retinaolvasó kerül.

Hirdetés

A Samsung jelenlegi csúcskészüléke, a Galaxy S4 utódját várhatóan áprilisban mutatják majd be. Lee Young-hee, a vállalat mobil csoportjának ügyvezető alelnöke elmondta, hogy az új okostelefonnal egy időben a Galaxy Gear okosóra legújabb változatát is bemutatják majd. A kütyü állítólag „továbbfejlesztett funkcionalitást kap, és a nehézkes designt” is elegánsabbá tették

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.