Hirdetés

Rögtön két új Motorola Xoom 2 érkezett



|

A modellek közti egyetlen lényegi eltérés az érintőkijelzőjük átlójában keresendő.

Hirdetés

Tegnap délután a Motorola lerántotta a leplet a januárban bejelentett, jelenleg komoly szoftveres frissítés alatt álló táblagépének utódjairól. A nem túl fantáziadúsan, de legalább félreérthetetlen módon Xoom 2 és Xoom 2 Media Edition névre hallgató új eszközök közti egyetlen fő különbség, hogy előbbi kapacitív érintőkijelzője 10,1, míg társáé 8,2 colos - mindkét panel „HD" felbontású, feltehetően a gyártó 1280×800 pixelt ért a divatos rövidítés alatt.

 

 


Fontos változás az eredeti Xoomhoz képest, hogy a vállalat Texas Instruments gyártmányúra cserélte a korábban használt NVIDIA Tegra 2 SoC-t, a RAZR-ben is alkalmazott kétmagos egység 1,2 GHz-es órajelen ketyeg. Emellé 1 GB memóriát, és 16 GB háttértárat társítottak a Motorola mérnökei, továbbá lecserélték a hangszórókat is.

 

 


Az új Xoomok még november végén elsőként az Egyesült Királyságban lesznek elérhetőek, a nagyobbik modell 625 dollárnak (137 ezer forintnak), míg a kisebbik 575 dollárnak (126 ezer forintnak) megfelelő helyi fizetőeszközért.

 


Motorola Xoom 2 és Xoom 2 Media Edition jelenleg ismert specifikációi:


- Érintőkijelző: 10,1/8,2 col, „HD" felbontás, kapacitív és multitouch, Gorilla Glass
- Előlapi kamera: 1,3 megapixel
- Hátlapi kamera: 5 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
- Bluetooth, Wi-Fi 802.11b/g/n
- 1,2 GHz-es, kétmagos Texas Instruments SoC
- 16 GB háttértár, 1 GB RAM
- Google Android 3.2
- Tömeg: 599/386 gramm
- Méret: 254 × 174 × 8,8 mm / 216 × 139 × 9 mm
- Xoom 2: Active Sync, Citrix, MotoCast, virtuális térhangzás
- Xoom 2 Media Edition: MotoCast, adaptív virtuális térhangzás több hangszóróval

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.