Hirdetés

Rossz ötlet KitKatra frissíteni a Galaxy Note 3-at?



|

A Samsung letiltotta azon kiegészítőket, amelyekben nincs benne az azonosító chipje.

Hirdetés

Általában remek hírként szoktunk beszámolni a telefonokra érkező frissített operációs rendszerekről, azonban a SamMobile beszámolói alapján kellemetlen meglepetés érheti a Galaxy Note 3 készülékükön hivatalos Android 4.4-re átállókat.

Hirdetés


Egész pontosan a kiegészítőket megvásároltak kerülhetnek kellemetlen helyzetbe, ugyanis a Samsung mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül bekapcsolta azonosító chipjének megkövetelését, így amelyik gyártó nem épített efféle – természetesen a Samsungtól beszerezhető – lapkát az eszközeibe, annak jó eséllyel nem működnek tovább a kiegészítői. A frissítés után használhatatlanná váló termékekről egyelőre nincs kiadósabb lista, azonban úgy tűnik a Spiegen Galaxy Note 3 Case Slim Armor View biztosan érintett.


Az Apple évek óta próbál ugyanilyen módon bevételt szerezni az iOS-es készülékeihez kiegészítőket készíteni kívánóktól, míg a Samsung esetében eddig csak pletykáltak a chip bevezetéséről; feltehetően senki sem gondolta volna, hogy gyártókkal és vásárlókkal egyaránt jól kiszúrva már kiadott készüléken fogják elsőként megkövetelni a használatát. Rootolt mobilon természetesen kikapcsolható az ellenőrzés, ám a vásárlók többsége vélhetően nem kívánja buherálni a telefonját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.