Hirdetés

Rövidesen bemutatkozik a Vivo hajtogathatós mobilja, aminek már az árát is ismerjük



|

Elég sok részletre fény derült a Vivo X Fold kapcsán, amiről még képeket is tudunk mutatni.

Hirdetés

Habár a szépen növekvő eladási mutatók alapján még mindig nem olyan népszerűek, mint hagyományosabb társaik, azért az ilyen-olyan módon összehajtogatható mobilok is megtalálták piacukat, és lehetséges, hogy még az Apple is beszáll a buliba a közeljövőben.

Szerencsére nem kell az almás bandára várni, hogy újat lássunk ebben a szegmensben, ugyanis előreláthatólag április 11-én, azaz hétfőn bemutatkozik a Vivo vadonatúj okostelefonja.

Hirdetés

Ez lesz a Vivo X Fold, amiről szivárgásoknak és pletykáknak köszönhetően egy csomó részlet kiderülhetett már. A mobilt várhatóan egy Snapdragon 8 Gen 1 hajtja, a 4600 mAh-s akkumulátor esetében elérhető lesz a 66 wattos, vezetékes, vagy az 50 wattos, vezeték nélküli töltés. Két 120Hz-es kijelzőre számíthatunk, ezek közül az egyik 6,53 hüvelykes és FHD+ felbontású, a másik pedig 8 hüvelykes. Kamerák terén egy 50 MP-s főkamerára van kilátás, amit kiegészíthet egy 48 MP-s ultraszéles látószögű lencse, illetve találhatunk még benne egy 12 MP-s és egy valószínűleg 5 megapixeles apróságot is.

Friss értesülések szerint a vivo X Fold kezdőára Kínában 11 999 jüan, vagyis átszámítva több mint 650 ezer forint lesz, de a jobb változatért még többet, 12 999 jüant kell fizetni, ami már 700 ezer forintnál is drágább lenne nálunk. Közben arra is fény derült, hogy a hajtogathatós mobil nemcsak fekete és kék színben lesz elérhető, hanem szürkében is pompázhat. Ezt láthatjátok a fenti képen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.