Hirdetés

Saját fotók a Sony Ericsson K610i-ről



|

Hirdetés

A mindössze 17 mm vastag és 92 gramm súlyú K610i mérete és tömege megegyezik egy tipikus GSM telefonéval, és jelenleg az egyik legkisebb méretű és súlyú 3G telefon a piacon. A készülék mérete ellenére számos fejlett kommunikációs, üzleti és szórakoztató alkalmazással, 2 megapixeles fényképezőgéppel, cserélhető Memory Stick kártyával és Bluetooth-összeköttetéssel is rendelkezik. A K610i egyszerű, letisztult vonalvezetése, és finom kidolgozása valódi élménnyé teszi használatát tulajdonosa számára. A kategóriájában egyik legkisebb 3G-telefon kezelése rendkívül egyszerű és praktikus. Kiváló háttérvilágítással, nagyméretű billentyűzettel és 262 ezer színű kijelzővel rendelkezik. Az UMTS-kapcsolat és a 2 megapixeles fényképezőgép a K610i készüléket a képkészítés és az azonnali képszerkesztés ideális eszközévé teszi - legyen szó üzletről vagy kikapcsolódásról. Segítségével akár fotókkal illusztrált napló is készíthető szöveges kiegészítéssel, mely azonnal feltölthető az internetre, és a képek pillanatok alatt elküldhetők e-mailben vagy MMS -ben is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.