Hirdetés

Saját hajlékony kijelzőn dolgozik a Xiaomi



|

A szivárgások szerint a Xiaomi is szeretne mielőbb egy hajlítható okostelefont.

Hirdetés

Az okostelefonok világában a jövő nagy szenzációja a hajlékony kijelző, és összességében a hajlékony okostelefon lehet. 

Hirdetés

Az LG már kísérletezett a G Flex szériával, de mindkettő modellnek megvoltak a hibái, amelyek miatt nem váltak slágerré. A Samsung is kísérleteik a csúcskészülékeivel, de technikailag a Galaxy S7 edge és a Galaxy Note 7 nem hajlékony kijelzőt kapott. 

A Baidu által közölt szivárgások szerint a kínai Xiaomi a saját hajlékony kijelzőjén dolgozik, amely okostelefonokba kerülne. 

Természetesen a flexibilis mobiloknak rengeteg technológiai akadálya van még napjainkban - például a magas költségek és az akku -, így hajlékony kijelzők ide vagy oda, nehéz megmondani, hogy mikor lehet mindebből valami a gyakorlatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.