Hirdetés

Saját okostelefonja lesz a TP-Linknek



|

A Neffos széria 2016 februárjában startolhat el.

Hirdetés

A TP-Linket a vezeték nélküli routereiről, a hálózati eszközeiről és az egyéb PC-s kiegészítőiről ismerjük. 2016 elején viszont valami egészen mást akar a gyártó. 

Hirdetés

A TP-Link azt tervezi, hogy februárban piacra dobja az első okostelefonjait. Ezek a Neffos szériát alkotják majd. 

Sajnos más információ még nincs róluk, csak annyit tudni, hogy a fejlesztéskor középpontban van a divatos külső és a felhasználóbarát funkciók. 

Meg kell említeni, hogy a gyártó nemrég a Google-lel közösen alkotta meg az OnHub Wi-Fi routert. Az OnHub platformmal könnyebb beállítani és kezelni az otthoni hálózatot, ráadásul a router is divatosabb, ezért nem kell eldugni az asztal alá vagy mögé. 

Az jó kérdés, hogy az együttműködés után az okostelefonok terén is kap-e segítséget a TP-Link, illetve, hogy egyáltalán androidos lesz-e a sorozat. Túl sok lehetőség persze nincs, így nem lenne meglepő, ha a robotos rendszert választanák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.