Hirdetés

Saját okostelefonnal újít a T-Mobile USA



|

A legújabb myTouch hivatalosan HSPA+ besorolású, de vélhetően csak a reklám kedvéért.

Hirdetés

A T-Mobile hazánkban is árul néhány saját márkanév alatt futó mobiltelefont, azonban az Egyesült Államokbeli kirendeltségük által most bejelentett MyTouch vélhetően nem lesz itthon elérhető. Ez meglehetősen nagy kár, hiszen egy kifejezetten jó eszközről van szó, bár a HSPA+ reklámszöveget nem kell komolyan venni.

 

T-Mobile MyTouch
T-Mobile MyTouch

 


A mobil meglehetősen nagy, 3,8 col átlójú kijelzővel lett felszerelve, a kapacitív panel felbontása 480×800 pixel. Fotózásra is alkalmas: az autofókuszos, elsődleges kamerája 5 megapixeles, és egy LED-es vakuval is ki lett egészítve, míg a videotelefonálásra kitalált előlapi szenzor 640×480 képpontos.


Alapvetően négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózatokon működik a MyTouch, ezen felül került bele Bluetooth 2.1, Wi-Fi, A-GPS, 7,2 megabites HSDPA, és 2 megabites HSUPA is. A Google Android 2.2-es mobilban 1 gigahertzes processzor teljesít szolgálatot, a beépített 4 gigabájtnyi háttértára pedig akár 32 GB-os microSD-vel is bővíthető.


A szolgáltató a tengerentúlon karácsony előtt kezdi meg az új MyTouch forgalmazását, amely eddig nem említett extrái közt megtalálható a szabványos hangkimenet, az optikai trackpad, és a gyorsulásmérő is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.