Hirdetés

Saját SIM-kártyán dolgozik a Microsoft



|

Mobilnetes adatkeretet vásárolhatnak majd vele a fogyasztók.

Hirdetés

A Microsoft formális bejelentés nélkül új alkalmazást élesített a Windows Áruházban. A lényegre törően Cellular Data névre keresztelt szoftverrel a fogyasztók igény esetén mobilnetes adatkeretet vásárolhatnak maguknak a helyi mobilszolgáltatóktól, előfizetői szerződés kötése nélkül.

Hirdetés


Ehhez a mutatványhoz természetesen a használt számítógépnek vagy táblagépnek rendelkeznie kell beépített vagy külső 3G/4G modemmel, a Cellular Data alkalmazás szerint a vezérlőchip kártyafoglalatába egy Microsofttól származó SIM-et kell majd helyezni. A SIM beüzemelése után előhozható lesz egy lista az adott földrajzi helyen elérhető mobilszolgáltatók ajánlatairól.


Hivatalos kommunikáció híján egyelőre ennyit lehet tudni a Microsoft új szolgáltatásáról. A Cellular Data alkalmazás már most jól beszél magyarul, azonban ebből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, minden bizonnyal hamarosan lehull a lepel a részletekről.


(Forrás: KitGuru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.