Hirdetés

Saját tabletekkel újított a Vodafone



|

HSPA+ modem is került az Android 3.2-es eszközökbe.

Hirdetés

Az IFA-kiállítás mai záró napján már nem számítottunk semmilyen komoly bejelentésre, ám a Vodafone illetékeseinek végül sikerült feldobniuk egy váratlan magas labdát, hiszen hivatalossá tették az első saját márkajelzésű táblagépeiket.

 

Vodafone Smart Tab 10
Vodafone Smart Tab 10

 


A Vodafone Smart Tab 7/10 nevekre hallgató megoldások közt csupán a kijelzőjük átlója a fő különbség, bár ezzel együtt természetesen a tömegük/méretük is eltér, noha ezekről nem kaptunk túl sok információt - a 7 colos 391 grammot nyom, és 11,4 mm mély. Az Android 3.2 operációs rendszert futtató készülékek megjelenítői 1280×800 képpont felbontásúak, az előlapi kamerájuk 2, míg a hátlapi szenzoruk 5 megapixeles.


Remek hír, hogy mindkettőben 1,2 gigahertzes Qualcomm Snapdragon processzor dolgozik, amelyet az ismeretlen gyártójuk mérnökei 1 GB memóriával egészítettek ki. A beépített háttértáruk kapacitása 16 GB, ennek bővítése akár 32 gigabájtos microSD-vel is lehetséges. Megemlítendő, hogy a Wi-Fi-n kívül természetesen 3G/HSPA+ modemmel is rendelkeznek a Smart Tabok, lefelé maximum 14,4 Mbps, míg felfelé akár 5,76 megabit/s sebességgel is képesek tölteni.


A Vodafone táblagépei elsőként Németországban kerülnek piacra, a novemberben ismeretlen áron debütáló eszközök még idén számos egyéb piacon is kereskedelmi forgalomba kerülhetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.