Hirdetés

Saját ujjlenyomat-olvasón dolgozik a Samsung



|

Újabb sikeralkatrésszel újíthat a mobilpiacon a Samsung: az ujjlenyomat-olvasó is házon belül készülhet.

Hirdetés

A Samsung alkatrészei (RAM, flash memóriák, processzorok, kijelzők, stb.) egyfajta etalonnak számítanak a mobilpiacon, és a jelek szerint hamarosan újabb sikertermékkel bővíti a kínálatát a dél-koreai cég. 

Hirdetés

Az ujjlenyomat-olvasókat tekintve a Samsung eddig nagyrészt az amerikai Synapticsra támaszkodott. Ez a jövőben megváltozik, a pletykák szerint ugyanis a System LSI divízió átveszi a feladatokat, és a Samsung házon belül tervezi és gyártja majd az ujjlenyomat-olvasókat. Ugyanez a részleg fejleszti a processzorokat is. 

Amennyiben a hírek igazak, akkor a Samsung az új ujjlenyomat-olvasó szenzorokat már a jövő évben beveti a piacon, és szinte minden alsó- és középkategóriás okostelefonját felszereli vele. 

Később az aktuális zászlóshajót jelentő Galaxy S és Galaxy Note modellek is ilyen szenzort kapnak. Az azt követő lépésben más gyártóknak is értékesíti majd a Samsung a szenzorokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.