Hirdetés

Sajtófotón az LG Optimus Sol (frissítve!)



|

Előfizetéssel kedvező áron válhat elérhetővé a készülék.

Hirdetés

Záros időn belül az LG újabb androidos okostelefonnal rukkolhat elő, a korábban Victor (E730) kódnéven emlegetett eszköz a legfrissebb hírek szerint Sol jelzéssel kerülhet piacra. Sajnos a specifikációi még nem teljesen tiszták, ám a felső-középkategóriás mobil 300 euró (82 ezer forint) körüli áron debütálhat a közeljövőben.

 

LG Optimus Sol
LG Optimus Sol

 


A vélhetően 1 gigahertzes Snapdragon processzorral ellátott készülék elvileg 3,8 colos, 480×800 képpont felbontású érintőkijelzővel lett felszerelve, az előlapi kamerája talán 0,3 megapixeles, míg a hátlapi autofókuszos szenzorát 5 megapixelesnek mondják. Az Android 2.3 operációs rendszert nem meglepő módon az LG programozói a saját kezelőfelületükkel is felvértezték, ezzel megkülönböztetve riválisaitól a mobilt.


A fentieken kívül az Optimus Sol egyéb tulajdonságairól nem esett szó semelyik pletykában sem, ám az előre elkönyvelhető specifikációk közt megtalálható a HSDPA/HSUPA, az A-GPS, a Bluetooth, a Wi-Fi, és a microSD-foglalat is.


Frissítés: a hír írása közben hivatalossá vált a készülék, az LG szerint a Sol lesz a legolcsóbb, 1 gigahertzes processzorral és AMOLED kijelzővel szerelt okostelefon. Sajnos árat még nem közöltek a cég sajtósai, a mobil szeptember közepén fog megérkezni az európai boltok polcaira.

 

LG Optimus Sol (E730) specifikációk:

- GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 Mhz)
- HSDPA: 7,2 Mbps, HSUPA: 2 Mbps
- Bluetooth 3.0, Wi-FI 802.11n (DLNA, Wi-Fi hotspot)
- A-GPS, digitális iránytű
- Gyorsulásmérő, távolságérzékelő
- Érintőkijelző: 3,8 col, 800×480 pixel, Ultra AMOLED, multitouch
- Előlapi kamera: 0,3 megapixel
- Hátlapi kamera: 5 megapixel, autofókusz
- Google Android 2.3, Optimus UI 2.0
- 1 GHz-es Snapdragon CPU, 512 MB RAM
- 150 MB szabadon felhasználható háttértár, microSD-foglalat
- FM rádió, szabványos hangkimenet
- Akku: 1500 mAh
- Tömeg: N/A
- Méret: 122,5 × 62,5 × 9,8 mm

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.