Hirdetés

Samsung: a bada nem csak egy hobbi



|

Jövőre a Windows Phone 7-tel megegyező prioritást kap a rendszer.

Hirdetés

Keith O'Brian, a Samsung Mobile egyesült királyságbeli kirendeltségének vezetője nemrégiben rendkívül érdekes információkat osztott meg a The Inquirerrel: állítása szerint a gyártó jövő évi készülékkínálatának 66 százalékán Android, míg 17-17 százalékán Bada és Windows Phone 7.5 fog futni.

 

 


Állítása szerint a mögöttes elképzelésük rendkívül egyszerű, hiszen szimplán szeretnék garantálni a vásárlóiknak a választás szabadságát, bár a fenti arányokból természetesen egyértelmű, hogy az eddigi tapasztalatok szerint milyen népszerűségnek fognak örvendeni a rendszerek.


Ami viszont érdekes, hogy a cég ökoszisztémájában az immáron párhuzamos programfuttatásra is alkalmas bada egy szinten található a redmondiak rendszerével. Ennek vélhetőn az a magyarázata, hogy a Windows Phone 7-es mobilok esetében a kőbe vésett kritériumok miatt a Samsung munkatársai nem is számítanak arra, hogy különösebben versenyképes eszközökkel tudnak majd előrukkolni, míg a saját fejlesztésű operációs rendszerüket kedvük szerint alakíthatják, így extra szolgáltatásokkal megtoldva bőven lehet olyan vonzó, mint a Microsoft megoldása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.