Hirdetés

Samsung: a Galaxy S7 teljesen biztonságos



|

Több mint 10 millió ilyen készüléket használnak csak Amerikában, és egynek sem volt konkrét problémája az akkumulátorával.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben több olyan jelentés is volt, amely szerint egy Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge felrobbant vagy lángra kapott. A Samsung úgy érezte, hogy ideje tisztázni a helyzetet. 

Hirdetés

A dél-koreai gyártó hivatalos állásfoglalása szerint mindeddig egyetlen olyan esetet sem erősítettek meg, amelyben a készülék akkumulátorával lett volna probléma. Amerikában több mint 10 millió ilyen eszközt használnak az emberek. 

A Samsung természetesen szintén hallott a korábban említett jelentésekről. A megerősítések szerint több esetben is súlyos külső behatás érte a készülékeket. Pontos magyarázattal azonban csak akkor tud szolgálni a konkrét esetekben a Samsung, ha megkapta és megvizsgálta az érintett eszközt. 

Igazából a Samsung helyzetjelentésétől függetlenül is biztosra vehető, hogy a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge teljesen biztonságosak, és a tűzesetek csak elszigetelt eseteket jelentenek, néhány problémás darabból fakadnak. Ilyen minden márkánál akad, még az iPhone 7-tel is előfordultak hasonló ritka történések. 

A helyzet tisztázására azért volt szükség, mert a Galaxy Note 7 kétszeres visszahívása után sokan kezdtek el aggódni a Galaxy S7 sorozat miatt is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.