Hirdetés

Samsung: a világ legvékonyabb LCD-je



|

Hirdetés

A korábbi csúcstartó modell 0,07 mm-el volt vastagabb, mint a Samsung legújabb modellje. A vállalat bejelentette továbbá legújabb mobil technológiáját, az i-Lens-t, amely az összes komponens, az LCD panel, valamint a védő réteg egyetlen lapkára integrálását jelenti. Az i-Lensnek köszönhetően vékonyabb, többfunkciós LCD modulok építhetők, amelyek sokkal jobban védik a telefon fő kijelzőjét, mint a korábbi változatok, valamint ellenállóbbá teszik a rázkódás és ütés ellen. Az i-Lens lehetővé teszi, hogy a mobiltelefonok kijelzője 1,4-2,4 milliméterrel legyen vékonyabb. Az új i-Lens rendszerben az ütésálló védő réteg közvetlenül az LCD panelra kerül, ezáltal megszűnik a kihasználatlan tér. Az i-Lens LCD paneljei a hihetetlen 0,82 mm-es vékonyságot érik el, emellett pedig a zavaró fényvisszaverődést is kiszűrik, így a kijelző még napsütésben is jól olvasható. Az új LCD kijelző 2,1" és 2,2" átmérővel készül. Felbontása megfelel a qVGA szabványnak (240x320 pixel), fényereje 300 cd/m2, kontrasztaránya 500:1. A panel tömeggyártása várhatóan 2007 második félévében indul.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.