Hirdetés

Samsung alkatrészekre vált a Xiaomi



|

A kijelzőt, a tárhelyet és a kamerát is a Samsung szállíthatja a Xiaominak.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy a Xiaomi és a Samsung megbeszéléseket folytatnak alkatrészekkel kapcsolatban, de a helyzet állítólag most a legkomolyabb. 

Hirdetés

Lei Jun, a Xiaomi alapítója és ügyvezetője a hírek alapján Dél-Koreában találkozik a Samsung ügyvezetőivel. 

Úgy néz ki, hogy a Samsung OLED-kijelzőit és UFS memórialapkáit szeretnék alkalmazni a Xiaomi okostelefonokban. Mindezt azután, hogy az iparági források szerint a Samsung az Oppo és a LeEco mellett a Xiaomit is ellátja dupla kamerás modulokkal. 

Jó eséllyel mindegyik hír igaz, ugyanis a Xiaomi Redmi Note 4-ről olyan képek szivárogtak ki, amelyeken a készülék két hátsó kamerával díszeleg. 

A Xiaomi és a Huawei korábban az LG-től szeretett volna hajlékony OLED paneleket, de valószínűleg a Samsung megoldásai is érdeklik mindkettőt. 

Az üzlet a Samsungnak is jól jönne, ugyanis Kínában csak 3,2 százalékos piaci részesedéssel bír - ezért a legnagyobb Xiaominak jó üzlet lenne alkatrészeket értékesíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.