Hirdetés

Samsung Experience lett a TouchWizből



|

Az Android 7.0-val alaposan átszabja a kezelőfelületét a Samsung - a tetszetős UI neve mostantól Samsung Experience.

Hirdetés

A Samsung TouchWiz kezelőfelülete az elmúlt időszakban rengeteget fejlődött, és ami azt illeti, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge Android 7.0-s bétájában ezúttal alaposan átalakult. 

Hirdetés

Az Android Central megfigyelései alapján a készülékek már Samsung Experience néven hivatkoznak a kezelőfelületre, amelynek jelenleg a 8-as verziója van az eszközökön. 

A Samsung Experience 8 az Android 7.0-ra építkezik, kék és fehér színekkel. Bár merőben eltér attól, amit a Pixel és a Nexus készülékek kínálnak, a kivitelezés nagyon tetszetős. 

Természetesen a felület nincs híján a új rendszer újdonságainak (például az értesítések úgy működnek, ahogyan a Google-féle kiadásban), azonban sok samsungos funkciót is megőrzött: továbbra is futtathatóak például ablakban az appok, egyedi a Beállítások menü és a gyorsbeállítások panel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.