Hirdetés

Húzós árral érkezik a Samsung Galaxy S8



|

A minőséget a jelek szerint meg kell fizetni, a legújabb Galaxy S8 készülékek borsos árral kerülnek a hazai polcokra.

Hirdetés

Végre kiderült, hogy egészen pontosan milyen árazással kerülnek majd a boltokba a Samsung legújabb csúcsmobiljai, vagyis a Galaxy S8 és az S8 Plus.

Hirdetés

A ma délután bemutatott és nem mellékesen remekül festő Galaxy S8 szériai hazai áraira sem kellett sokáig várunk, bár jobb, ha mindenki megkapaszkodik mielőtt tudatosul benne, mennyit is kell majd kiadni a bivalyerős Samsung telefonokért.

A Galaxy S8 hazai ára egészen pontosan 274 990 forint lesz, ez pedig bőven ráver az egyébként 255 990 forintba kerülő iPhone 7 alapmodellre. A nagyobb kijelzővel felvértezett Galaxy S8 Plusért pedig még mélyebben a zsebünkre kell nyúlnunk, ez a készülék ugyanis 299 990 forintos áron lesz itthon elérhető (ez pontosan megegyezik az iPhone 7 Plus árával).

Az új Galaxy S8 széria Magyarországon április 28-án debütál, de már most elő lehet rendelni mindkét verziót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.