Hirdetés

Samsung Galaxy S8: az AnTuTu abszolút királya



|

Egy videó szerint 205 000 pontot ért el a teszteken a Samsung új csúcskészüléke.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S8 a jelentések szerint SM-G950-es kódnéven érkezik meg. Egy online felbukkant videó pedig már AnTuTu-pontszámot is tartalmaz. 

Hirdetés

Ezek alapján a Samsung csúcskészüléke 205 284 pontot szerzett a teszteken. Ezzel új csúcstartó lehet a készülék, a jelenlegi legjobb Apple iPhone 7-nek ugyanis 181 807 pontja van. A legjobb androidos modell a OnePlus 3T a listán, Snapdragon 821-es lapkával, 162 423 ponttal. 

A OnePlus 3T-hez képest remek eredményt ért el a Galaxy S8, amit minden bizonnyal a Snapdragon 835-nek és/vagy az Exynos 8895-nek köszönhet. Amerikában és Kínában tavaly is a Qualcomm lapkáját használta a Samsung, minden más régióban a házon belüli Exynos SoC-t. 

A Samsung idén nem követi a korábban megszokott menetrendjét, a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ csak március 29-én mutatkoznak be. A boltokba április 28-án kerülhetnek. 

A késés hátterében az áll, hogy a Samsung mindent többször ellenőriz, nehogy bármi megismétlődjön a Galaxy Note 7-tel történtekből. Szintén gond, hogy a Samsung és a Qualcomm nem tudtak elég 10 nm-es chipet gyártani időben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.