Hirdetés

Samsung: itt a MacBook Air PC-s változata?



|

A Samsung Notebook Series 9 szupervékony és igen gyors.

Hirdetés

 

Elit noteszgép sorozattal jelentkezik a Samsung, a 900X3A leginkább a MacBook Air-re emlékeztet.

 

A 9-es széria nyitó modellje a 900X3A, mely a gyártó noteszgép kínálatának egyértelműen legerőteljesebb szupervékony, ultrahordozható modellje. A könnyű és erős, dúralumínium felső burkolatú készülék csupán 16,3 mm a legvastagabb pontján, 1,3 kg tömegével pedig a könnyen hordozható kategóriába esik. A Core i5 2465M processzor, 4 GB memória és 128 GB-os SSD meghajtó gondoskodik az erőről és fürgeségről. Ennek köszönhető, hogy teljesen kikapcsolt állapotból 15 másodperc alatt áll fel a Windows 7 Premium 64 bites változata.

 

Nem hiányzik a Gigabit Ethernet, az USB 3.0, a Bluetooth 3.0 és a microSD kártyafoglalat sem. 400 nites LED háttérvilágítású kijelzővel szerelték fel, mely mintegy 16 millió színt képes megjeleníteni. Egy fényérzékelő gondoskodik róla, hogy a környezeti megvilágításnak megfelelő, optimális erősséggel működjön a háttérvilágítás

 

A 900X3A javasolt végfelhasználói ára 369 000 Ft, itthon szeptember 9-től lesz kapható. A Samsung másfél éve aktív a hazai laptop piacon, jelenleg az eladások mintegy tíz százalékát bírja.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.