Hirdetés

Samsung K3 MP3 lejátszó



|

Kicsi, szép, okos, és nagyon jól szól - mást nem is várnánk el ma egy jó MP3 lejátszótól!

Hirdetés

Annyira frissen jutottunk hozzá a kis készülékhez, hogy a cikk írásakor még a koreai cég külföldi weboldalain sem volt feltüntetve. Ettől függetlenül nagy kíváncsisággal álltunk neki tesztelni. Első ránézésre egy iPod nano jutott eszünkbe róla, hiszen rendkívül apró jószágról beszélünk. Vastagsága az egy centimétert sem éri el, 5 centiméter széles, és alig 10 centiméter hosszú, így bármelyik zsebünkben észrevétlenül megbújhat. Mindehhez tömege 50 gramm, ami ebben a kategóriában szinte páratlan.


k3_3.jpg
De nem hagytuk magunkat lenyűgözni csupán a külsőségektől – bekapcsolásakor az első érdekesség, ami feltűnik, hogy hagyományos LCD- helyett OLED-kijelzőt kapott, amelynek egyik legfőbb előnye alacsony előállítási ára.

A készülék szinte minden audioformátummal megbirkózik, és FM-rádiót, valamint egy képnézegető funkciót is kínál. A mellékelt fülhallgatót leszámítva igen kellemes hangzást tapasztaltunk, bár egy kicsit több hangbeállítás ráférne a K3-asra.



Könnyű, vékony, szép, és jól is szól. Várhatunk-e ennél többet egy MP3-lejátszótól? Igen – mégpedig azt, hogy ne legyen drága. Erre véleményünk szerint nem lehet panasz: a 2 gigabájtos verzió ára igen baráti, de 8 gigabájtos kapacitású modell is kapható.

 


  • MP3-lejátszó, FM-rádió és képnézegető
  • 2 gigabájt flashalapú tárolókapacitás
  • Alig egy centiméter vastag
  • Magyar menü
  • Windows Playsforsure hitelesítés
  • Akár 25 órányi visszajátszási idő
  • 50 grammos tömeg

 


Előny: nagyon kicsi, könnyű, szép, kedvező az ára

Hátrány: kevés beállítási lehetőség


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.