Hirdetés

Samsung: kapcsold ki a Galaxy Note 7-ed!



|

A Samsung nem forgalmazza többé a készüléket, és mindenkit arra kér, hogy azonnal kapcsolja ki azt.

Hirdetés

Az elmúlt napok eseményei után a Samsung arról adott ki tájékoztatást, hogy minden globális partnerét arra utasítja, hogy azonnal hagyjon fel a Galaxy Note 7 értékesítésével és csereprogramjával. Minden olyan felhasználót, akinél Galaxy Note 7 van, arra kér a Samsung, hogy azonnal kapcsolja ki a készüléket, és ne használja azt. 

Hirdetés

A Samsung több ország hatóságával is együtt dolgozik az esetek kivizsgálásában, azonban egyre valószínűbb, hogy rövidesen bejelentik a második visszahívást is. 

A gyártó tájékoztatása szerint mindegy, hogy valakinek régi vagy cserélt eszköze van, abba kell hagynia a használatát, és felvennie a kapcsolatot az értékesítővel, ahol vásárolta - vagy az árát kapja majd vissza, vagy egy másfajta készüléket. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Samsung megkísérelné-e harmadszor is a piacra dobni ilyen rövid időn belül a Galaxy Note 7-et, illetve ha igen, akkor lenne-e olyan, aki mindezek után bízna a szériában. 

Vigaszdíj: mégsem karcolódik könnyen a Galaxy Note 7, a korábbi tesztet hibás eszközökkel végezték. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.