Hirdetés

Samsung: 1 millió badás mobil talált gazdára



|

Az első négy héten nagyon jól fogyott a Wave.

Hirdetés

A nagyobbik koreai gyártó nagyon elégedett lehet az első Bada operációs rendszert futtató mobiljuk eladásaival: a Wave-ből négy hét leforgása alatt világszerte összesen 1 millió darab kelt el. Hab a tortán, hogy hazájukban ezzel párhuzamosan 300 ezret adtak el az androidos Galaxy S-ből is.

 

Samsung Wave
Samsung Wave

 


A milliós eladás minden mobilgyártó álma, és különösen meglepő annak fényében, hogy a Badának még nincs olyan külsős fejlesztői bázisa, mint az Androidnak, vagy az iOS-nek. Természetesen lehetne példálózni az iPhone 4 sikerével, amelyből 3 nap alatt 1,7 millió egységet adott el az Apple, de a Wave-et közel sem övezte akkora felhajtás, mint az almás telefont.


Az OS-ből fakadó esetleges problémáktól eltekintve a mobil kifogástalan hardverrel lett felszerelve: az AMOLED-érintőképernyő 3,3 colos, 800×480 pixeles felbontással, az autofókuszos kamera pedig 5 megapixeles, természetesen LED-es vakuval kiegészítve. Kommunikációs szempontból sem szenved hiányt semmiben: van 7,2 megabites HSDPA, 2 megabites HSUPA, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, és A-GPS.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.