Hirdetés

Samsung mobil optikai egérrel



|

360 fokos navigáció mozgó alkatrész nélkül.

Hirdetés

Az optikai érzékelőnek köszönhetően az eddigi négyirányú menüválasztás mellett a készülékkel megismerhető a 360 fokos navigálás szabadsága. A PC-k működéséhez hasonlóan, a mobiltulajdonos közvetlenül a kijelző ikonjaira irányíthatja a kurzort, így egyszerűen elérheti az egyes menüpontokat, mint a fotóalbum vagy az üzenetek, de akár a zenelistában is folyamatosan válogathat a zeneszámok hallgatása közben.

 

sch-v960_3_k.jpg


A V960 beépített világításérzékelője a 'Smart Lighting' rendszerű, amely automatikusan szabályozza az LCD kijelző és a billentyűzet fényerejét, ezzel csökkentve a szemek terhelését és minimalizálva a mobilkészülék fogyasztását. A készülék továbbá 2 megapixeles kamerával, GPS-sel és Bluetooth®-al is rendelkezik.

 

A V960-as készülék várhatóan december végén kerül forgalomba a koreai piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.