Hirdetés

Samsung Mobil WiMAX



|

Hirdetés

A Samsung új mobil WiMAX eszközei között megtalálható az SPH-P9000 és a SPH-M8100 is. A P9000 igazi mobil WiMAX konvergencia-eszköz, amely szélessávú vezeték nélküli csatlakozást és hangos kommunikációt tesz lehetővé, míg az M8100 az első kereskedelmi forgalomba kerülő mobil WiMAX PDA eszköz. Az új mobil WiMAX technológia csatlakoztathatóságának bemutatására a demonstrációk során kizárólag egy USB hardverkulcs segítségével kerül sor, ami azt jelenti, hogy a felhasználók úgy tudnak hozzáférni a mobil WiMAX és HSDPA szolgáltatásokhoz, hogy az USB hardverkulcsot egy laptophoz csatlakoztatják. A mobil WiMAX technológia területén úttörőnek számító Samsung számos tesztet hajtott végre különböző partnerekkel világszerte. Jelenleg hét teszt van folyamatban, amelyeket 2007-ben újabbak követnek. A 2006 augusztusi éves Samsung 4G Fórumon sikeres demonstráció bizonyította a mobil WiMAX teljesítményében rejlő lehetőségeket, és azt, hogy átvihető 4G-re, akár 100Mbps adatátviteli sebességgel is, amelyet egy mozgó buszon sikerült elérni, illetve álló helyzetben 3,5Gbps elérési sebességgel.
SPH-P9000 A P9000 egy "UMPC" (ultra mobil PC)-szerű konvergencia-eszköz, amely a mobil WiMAX technológia segítségével képes hangos és multimédiás adatkommunikációra. Az első kritikusok által "csúcs konvergenciagép"-nek kikiáltott eszköz Windows XP-t, egy nagy, 30 GB-os merevlemezt, 256MB RAM-ot, egy 1GHz-es CPU-t, WiMAX-ot, CDMA EV-DO-t, valamint egy 1,3 megapixeles kamerát tömörít egy kompakt, 14,2 X 9,3 X 3 cm méretű, 12,7 cm-es kijelzővel ellátott, mindössze 560g súlyú készülékben. A P9000 teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezik a gyors és kényelmes gépelés és böngészés érdekében, míg az MP3 lejátszó, a VOD és a kamera funkciók a multimédiás lehetőségek tömkelegéhez biztosítanak egyszerű hozzáférést. Mindent összevetve, a P9000 a munkát és a szórakoztatást ötvöző, tökéletes eszközt jelent a felhasználók számára. SPH-M8100 Az M8100 a világ első mobil WiMAX telefonja. Egyéb nagysebességű adatátviteli szolgáltatások mellett földi digitális multimédia-sugárzás (T-DMB) segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználók videokonferenciát folytassanak és televíziós tartalmakat töltsenek le. A szétcsúsztatható telefon 7,1 cm-es, 65 ezer színű érintős kijelzővel, TV-kimenettel, MMC kártyaslottal és két kamerával van ellátva: egy 2 megapixelessel, valamint egy VGA kamerával videohívásokhoz. Az M8100-ban megtalálható továbbá a BluetoothŽ A2DP-vel, egy 128ROM/64MB RAM memória, valamint a Microsoft "View and edit" funkciója.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.