Hirdetés

Samsung OLED-panelre vált a jövő évi iPhone



|

2,6 milliárd dolláros megállapodást írt alá az Apple és a Samsung.

Hirdetés

A Korean Herald értesülései szerint az Apple és a Samsung megállapodtak arról, hogy az utóbbi 100 millió OLED-panelt szállít le az Apple-nek 2017-tel kezdődően. 

Hirdetés

Amennyire tudni lehet, az üzlet nagyjából 2,6 milliárd dolláros, és legalább három évig tart majd az együttműködés. 

A mostani megegyezés 100 millió 5,5 hüvelykes OLED-panelről szól, 4,7 hüvelykes kijelzőkről még nem esett szó. Természetesen hivatalosan egyik fél sem erősíti meg az üzletet. 

Az utóbbi hetekben rengetegszer volt téma, hogy az Apple átállna az OLED panelekre. Voltak jelentések, amelyek szerint erre csak 2018-ban vagy 2019-ben kerül sor, de egyre inkább úgy néz ki, hogy már a 2017-es iPhone-ok OLED-paneleket kapnak. 

A megbízhatónak tartott Ming-Chi Kuo jóslatai szerint 2017-ben teljesen megújul az iPhone-kínálat. Új dizájn, kisebb kijelzőkeret, kényelmesebb fogás, teljesen üveg ház (mint az iPhone 4S-nél) jellemzi majd a jövő évi felhozatalt, talán vezeték nélküli töltéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.