Hirdetés

Samsung P9000 - WiMAX és 30 GB-os merevlemez



|

Hirdetés

A Mobile WiMAX szolgáltatások megjósolható gyors elterjedése (ezt már mintha említették volna a WiFi esetén is, az eredmény ismert - a szerk.) a multifunkciós készülékek iránti kereslet növekedését is eredményezni fogja. Az SPH-P9000 egy olyan PDA alapú készülék, amely Mobile WiMAX és CDMA EV-DO kompatibilitással is rendelkezik. A felhasználóknak biztosított a vezeték nélküli Internet hozzáférés a Mobile WiMAX technológia segítségével, míg ezzel egy időben a CDMA EV-DO technológia a mobilhálózathoz való csatlakozásért felel. A készülék Microsoft XP operációs rendszere munkához és szórakozáshoz is ismerős alkalmazásokat, valamint egyszerű kezelhetőséget biztosít a felhasználóknak.

Az SPH-P9000 QUERTY billentyűzettel van felszerelve, amely a gombok egyszerű kezelését és az interneten való gondmentes szörfölést segíti elő. Az MP3, a VOD és a kamera funkció gyors hozzáférést biztosít a multimédiás szórakoztató eszközökhöz. Az öthüvelykes WVGA kijelző filmek és dokumentumok megtekintésére is alkalmas, a 30 GB-os memória biztosítja a zenék, filmek és dokumentumok tárolását is. Kiemelkedő tulajdonságai miatt az SPH-P9000 egy igazán egyedi és sokoldalú mobilkészülék. Az SPH-P9000 Dél-Koreában 2007 első felétől kapható. SPH-P9000 Részletek Szabvány Mobile WiMAX / CDMA 1x EV-DO Kamera 1.3 Megapixel Kijelző 5" WVGA LCD Tulajdonságok 1GHz (Transmeta) CPU QWERTY billentyűzet Bluetooth (Class1) BT Messenger-rel Mini USB / 24 pin csatlakozó Kibővített I/O csomag 2980mAh / 7200mAh akkumulátor Memória 30GB beépített memória Méret 143 x 92 x 29.7 mm Súly 560 g
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.