Hirdetés

Samsung: QWERTY-s mobilt mindenkinek



|

Egyszerre akár két SIM-kártyát is képes kezelni a Ch@t 322.

Hirdetés

A koreai gyártó hivatalosan is bejelentette a legújabb két SIM-es mobiltelefonját, amelyre ráadásul egy teljes értékű QWERTY-billentyűzet is került. A sajtóközleményben nem meglepő módon a specifikációk helyett inkább a nagy szavak dominálnak, amely a készülék tudását tekintve bevett gyakorlatnak számít.

 

Samsung Chat 322
Samsung Chat 322

 


Első pillantásra akár egy visszafogott okostelefonnak is hihetnénk, de erről szó sincs: a Ch@t 322 egy teljesen alapvető tudású készülék, amely két kiemelkedő tulajdonsága a teljes értékű billentyűzet, és dupla SIM-foglalat. Hasznos, hogy a kártyák egyszerre is aktívak lehetnek, így igény esetén nem szükséges manuálisan váltogatni köztük.


Sajnos a kijelző átlóját és felbontását homály fedi, a fixfókuszos hátlapi kamera 1,3 megapixeles. Felszerelték a mobilt Bluetooth 2.1-gyel, a belső memóriája microSD-vel bővíthető, a hangkimenet szabványos, a menürendszerben való navigálást pedig egy optikai trackpaddel oldották meg. A várható áráról nem érkezett információ, de a tájékoztatás szerint elsőként Oroszországban kezdik el forgalmazni a jövő hónap folyamán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.