Hirdetés

Samsung SGH-E900 - az új divattelefon



|

Hirdetés

Az E900-as fekete és tiszta kéttónusú színben lesz kapható, ami még jobban felhívja majd a figyelmet stílusos megjelenésére. A készülék stílusos design-ja és művészi részei kiváló kiegészítői a telefon egyszerű és elegáns megjelenésének. Az E900-at süllyesztett, érintésérzékelő vezérlőgombjainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően egyszerűségre és kényelemre tervezték. A telefon érdekessége, hogy vezérlőgombjai úgy készültek, hogy zenemódról könnyedén átválthatunk beszélgetésre. A középen elhelyezkedő navigációs billentyűzet elegáns, hűvös megjelenést kölcsönöz a telefonnak, leegyszerűsítve ezzel a kezelhetőségét.
Az E900-as vezérlőfelülete szintén az egyszerűséget és a kényelmet tükrözi, a telefon vékony és fényezett felülete elfedi a kiálló gombokat. Ezért is jellemzi a készüléket minimalista design. A telefonban debütál a "Black UI" opció, amely a főmenü alpontjait vastag betűkkel jeleníti meg, így a böngészés során igazán hasznos számunkra. Az ikonokat a kifinomult ízlés és egyszerűség jellemzi, a fekete vagy fehér háttéren a megvastagított színek segítik a felhasználó könnyebb hozzáférését a menükhöz. Az E900 elegáns külsőjét a fényes és matt fekete kombinációjának köszönheti, a gombokon lévő két függőleges fémes vonal csak fokozza ezt az érzést. A Samsung új telefonja 93 x 45 x 16,5 mm-es méretével és mindössze 93 grammos tömegével igazán modern benyomást kelt. Az E900 háromsávos, EDGE támogatással is rendelkezik, 2 megapixeles beépített kamerája videó felvételre kiválóan alkalmas. A készülék sokoldalúságáról Bluetooth és USB kompatibilitása valamint 262 144 színű TFT LCD kijelző is gondoskodik, sőt a felhasználó élő 3D üzenetet küldhet, valamint mp3 lejátszó és videohívás opció áll rendelkezésére. A rengeteg adat tárolását pedig jelentősen bővíteni lehet microSD kártyával.
Az E900-ast júniusban vezetik be az európai és orosz piacra. SGH-E900 specifikációk - EDGE / GPRS / GSM / (900/1800/1900 MHz) - Beépített 2 megapixeles kamera - 262 144 színű belső TFT LCD (240x320) - Videó-felvétel és videó-üzenetküldés (MPEG 4/H.263) - MP3/ AAC / ACC+ / AAC+ (e)/WMA lejátszás - 80 MB beépített memória, bővíthető külső memória (microSD) - Bluetooth / USB - Fájlnézegető/TV-kimenet - 93 x 45 x 16,5 mm - 93 g
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.