Hirdetés

Samsung Star: túl a 30 millión



|

Bő másfél év alatt az egész világon ismert lett a telefon.

Hirdetés

2009 nagyrészt az olcsó érintős mobilokról szólt, elsősorban a két koreai gyártó szórta meg velük az egész világot. A legsikeresebb a Samsung Star lett közülük, legalábbis a gyártó szerint globálisan mára 30 milliónál is több talált gazdára.

 

Samsung Star

 


A telefon első számú piacává Európa vált, 2009 májusa óta összesen 15 millió darabot értékesítettek a Vén Kontinensen, ráadásul Ausztriában és Németországban egyaránt felkerült a legtöbbet eladott készülékek listájára. Latin Amerikában, Oroszországban, és Kínában szintén kiemelkedően népszerű lett az eszköz, ilyen sorrendben 5/3/1 millió egységet tudtak eladni belőle.


Összességében az érintős Star a cég második olyan mobilja, amely képes volt elérni 30 milliós eladási mutatót, az első készülék a 2006 októberében bejelentett E250-es volt - bár annak nem másfél, hanem három év kellett a mérföldkő eléréséhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.