Hirdetés

Samsung Ultra Edition 3G



|

Hirdetés

A Samsung Ultra Edition dizájn-vezérelt generációjának részeként ezek a stílusos mobiltelefonok megcáfolják azt a tévhitet, hogy egy 3G telefonnak ormótlannak és nehéznek kell lennie. Amint a párizsi Louvre múzeumban tartott megnyitón is megtudhattuk, a Samsung a világ valaha gyártott legkarcsúbb 3G mobilkészülékét is bemutatta, Ultra Edition 8.4 (Z370) néven. Ez a formabontó mobilkészülék a 3G hálózat nyújtotta összes előnyt hozzáférhetővé teszi, mindezt meggyőző megjelenéssel párosítva. Az Ultra Edition 3G mobiletelefon generációra a Samsungot népszerűvé tevő és azóta is jellegzetes inspiráló tervezés jellemző, a stílusos slider, a kifinomult kagylóforma és a klasszikus forma. Minden dizájt tovább fejlesztettek, hogy a telefonáló teljes mérékben tapasztalhassa és élvezhesse a tartalmat és a funkciókat, amelyek jelenleg mind elérhetők a 3G hálózaton, és néhány funkció közülük a HSDPA hálózaton is megtalálható.
Samsung Z720 - Ultra Edition 13.8 Az Ultra Edition 13.8 (Z720), amely vezeti ezt a stílusos gyűjteményt, a világon az első és legvékonyabb HSDPA slide-up mobil, amely 13.8 mm keskeny helyen is elfér. A csúcstechnológiát magáénak mondható mobil 3 megapixeles kamerát és autofókuszt is tartalmaz. Továbbá egy jókora 2.1" QVGA kijelző is a készülék része, amely támogatja a WAP 2.0-t és a HTML böngészést. Az Ultra Edition 13.8, az előnyök maximális fokú élvezetének biztosítására még egy kamerát tartalmaz videó hívásokhoz, így a dokumentum böngésző, a hang memo és a PIM funkciók még a legelfoglaltabb vezérigazgatónak is segítenek megbirkózni a munkával. Samsung Z370 - Ultra Edition 8.4 Az ultra vékony 8.4 mm-res profillal és a csupán 71 gramm súllyal az Ultra Edition 8.4 (Z370) a világon a legkarcsúbb 3G készülék, amellyel a Samsung egy olyan mércét állított föl, amellyel mostantól az összes hasonló készüléket össze fogják vetni. A telefon egy méretes 1.93" TFT landscape kijelzővel és egy 2 megapixeles ill egy VGA kamerákkal büszkélkedhet, amely tökéletessé teszi a készüléket olyan telefonálók számára, akik a 3G videó hívás rajongói vagy nem tudnak ellenállni, és időről időre le szeretnék fényképezni magukat a mobiltelefonjukkal. A több formátumban lehetséges zenelejátszással és a JAVA-s játékokkal ez a mobiltelefon bizonyosan minenkit elszórakoztat. A fájlnézegető, a mikrofon, a micro-SD kártya és a PIM funkciók lehetővé teszik, hogy mindig jusson idő játékra is, munkára is.
Samsung Z620 - Ultra Edition 11.8 Végül a gyűjteményt kiegészítendő, bemutatkozik a kiemelkedő Ultra Edition 11.8 (Z620), a világ legvékonyabb HSDPA telefonja. Erre a stílusos készülékre is mindenképpen ráillik a karcsú jelző csupán 11.8 mm oldal vastagságával. Kulcsfontosságú funkciói közé tartozik a beágyazott forgatható 2 megapixeles kamera 3x-os zoommal, amely minden irányból képes fényképeket készíteni, és amely videokameraként is funkcionál, s így közel egy óras QVGA videofelvételek készítésére képes. A 2.3" QVGA kijelző tökéletessé teszi a készüléket multimédia tartalom nézegetésére. Az Ultra Edition mobiltelefonokat úgy terveztük, hogy megtalálják az egyensúlyt a különlegesen vonzó tervezés és a belső intelligencia, a teljesítmény és az egyszerű használat között. A Samsung prémium kategógiájú Ultra Edition mobiljai új mércét állítanak, de ezzel együtt megőrzik a Samsung tervezés alapvető stílusát. Az Ultra Edition generáció bebizonyítja, hogy a hosszú élettartam együtt járhat a jó megjelenéssel, a karcsú készüléknek nem kell feltétlenül törékenynek lennie az új anyagok, mint a magnézium és az üveggyapottal töltött műanyag használatának köszönhetően.
A Samsung Ultra Edition 3G mobil készülékei egész Európában kaphatók lesznek év végéig, de a vállalat még több Ultra Edition készülék mihamarabbi bemutatását tervezi a piacon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.