Hirdetés

Samsung Ultra II - újabb pengevékony telefonok



|

Hirdetés

Mind a négy készüléket 3 megapixeles kamerával és videofelvevővel látták el, alapfelszereltség a nagy sebességű Internet hozzáférés, valamint a széles körű multimédiás és audio lehetőségek. Az Ultra Edition II telefonok mindegyike újszerű design elemeket tartalmaz, amelyek nagyban javítják a felhasználói élményeket - ilyen többek között a külső multimédiás navigációs billentyűk, vagy az ékszerek által ihletett burkolat.

Ultra Edition 10.9 (U600) és Ultra Edition 12.1 (U700) - Elegáns szétcsúsztatható telefonok A koronaékszerek fénye és ragyogása által ihletett Ultra Edition 10.9 (U600) eleganciát és modern stílust sugároz, és számos színárnyalatban kapható, többek között zafírkékben, gránitvörösben, platinametálban és rézaranyban. Az Ultra Edition 10.9 (U600) ügyes designja egyedülálló és elegáns kezelőfelületet tartalmaz, amely egyszerre végtelenül ízléses és praktikus. A készülék ultravékony borítása egy 3.2 megapixeles kamerát is rejt, valamint található rajta egy 5,6 cm széles TFT LCD kijelző. A telefon tudását szem előtt tartók számára a Samsung Ultra Edition 12.1 (U700) HSDPA 3,6 Mbps sebességű adatátvitelt, videotelefonálási lehetőséget és autófókuszt kínál - mindezt egy csupán egy 12,1 mm vékonyságú dobozban.
Ultra Edition 9.6 (U300) - A fémkagyló Az Ultra Edition 9.6 (U300) modern kagylótelefon, amely azoknak a divattudatos, ultramodern fogyasztóknak készült, akik különleges külsőre vágynak, de nem engednek sem a stílusból, sem a pillesúlyból, sem a funkcionalitásból. A Samsung Ultra Edition 9.6 (U300) teljes burkolata fémes, ami letisztult és egyszerű kinézetet biztosít. Technológiai felszereltsége is igen lenyűgöző - 3 megapixeles kamera, TV kimenet, BluetoothŽ technológia és 70MB-os memória.
Ultra Edition 5.9 (U100) - A legvékonyabb mobil Végül, de egyáltalán nem utolsósorban, jöjjön a Samsung Ultra Edition II sorozat következő tagja, az Ultra Edition 5.9 (U100) - a világ legvékonyabb telefonja. A hivatalosan is a világ legvékonyabb mobiltelefonjaként beharangozott Ultra Edition 5.9 (U100) - amely címet egyébként nagytestvérétől, a Samsung X820-astól bitorolt el - elég vékony ahhoz, hogy oldalt fordítva teljesen eltűnjön, mégis hihetetlenül erős és sokat tud. Az Ultra Edition 5.9 (U100), ez a kis erőmű, amely maga a "kicsi, de erős" kifejezés megtestesülése, 3 megapixeles kamerával és 4,9 cm-es színes TFT kijelzővel biztosítja a kivételesen tiszta képminőséget. Emellett az Ultra Edition 5.9 (U100) 11 órányi zenehallgatási lehetőséget és nagy sebességű Internet-csatlakozást is biztosít, s így ez a legvékonyabb mobiltelefon, amely minőségi multimédia-élményt is kínál. A készülék olyan elegánsan divatos, hogy lehetetlen lesz nem dicsekedni vele. Az Ultra Edition II az idei év első negyedévében jelenik meg az európai piacon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.