Hirdetés

Samsung Ultra Special: HSDPA, DVB-H



|

Hirdetés

Samsung F700 Az F700-ba a Samsung belevitte legendás szakértelmét az emberi kezelőfelületek tervezése terén; a készüléket teljes érintős képernyővel, touchpaddel és QWERTY billentyűzettel látták el. Az új F700-at használó üzletemberek és kreatív szakemberek a tartalmakat egy 7 cm-es, káprázatos színes kijelzőn tekinthetik meg. A készülék első osztályú szórakoztatást kínál az autófókuszos, 5 megapixeles csúcskamerával és 7,2 Mpbs sebességű HSDPA lehetőséggel, amelyek segítségével könnyebben nézhetünk videókat, hallgathatunk zenét, készíthetünk jó minőségű fotókat, böngészhetjük az Internetet vagy menet közben is elolvashatjuk legfrissebb e-mailjeinket.
Samsung F520 A Samsung F520 újszerű és érzékeny touchpaddel rendelkezik, amely pontosan reagál az érintésre. A menüben való navigálásnál a készülék egyáltalán nem igényli a hagyományosan használt ceruzát. Az F520 nagy, 7,6 cm széles képernyővel és egy 3 megapixeles kamerával érkezik. További fontos jellemzője az újszerű kettős szétcsúsztatható felépítés üzenetküldéshez, amely könnyen vált a QWERTY és a hagyományos billentyűzet-kiosztásos üzenetküldés között a vízszintes és a függőleges képernyők automatikus váltásával. A telefon EDGE-en keresztül is kapcsolódik, és teljes internetes böngészést valamint nagysebességű HSDPA-s kapcsolódási lehetőséget is tartalmaz. Ez gyorsabb csatlakozást tesz lehetővé az olyan funkciók esetén, mint az azonnali üzenetküldés vagy az internetes chatelés.
Samsung F510 Az F510 a Samsung legújabb TV-s mobiltelefonja, egyedülálló, kétoldalú designnal, amely a teljesen személyre szabható multimédiás felhasználói élményt szolgálja. A Samsung Ultra Video F500-asának továbbfejlesztett változataként az F510 az F500 újszerű formatervezését követi, de DVB-H funkcióval, hogy ösztönözze a mobil TV iránti fogyasztói keresletet. Az egyedülálló, elforgatható felépítés egyik oldalon teljes mobiltelefon-funkcionalitást kínál, amelyet elforgatva előtűnik egy 6 cm széles képernyő a hátoldalon, aminek segítségével a felhasználó gyorsan és egyszerűen tökéletes multimédia-eszközzé alakíthatja mobiltelefonját. A mobiltelefon PMP funkcióval és 410MB beépített memóriával is rendelkezik, valamint microSD™ támogatással, az extra kapacitás érdekében Ez az első Digital Internet Video Express (DivX) támogatásos telefon, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók számos különféle videotartalmat tekintsenek meg, köztük MPEG-4, H.264, WMV és AVI fájlokat is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.