Hirdetés

Sasmsung i320: vékony és okos



|

Hirdetés

A kecses és divatos Samsung i320 szupervékony "pengemobil", amely mindössze 11,5 mm vastag, súlya 95g, és remekül használható QWERTY-billentyűzettel rendelkezik. A QWERTY-billentyűzet megegyezik a személyi számítógépeknél használatos billentyű-elrendezéssel, ami lehetővé teszi az e-mailek és SMS-ek kényelmesebb és gyorsabb küldését; ez nagy sikernek bizonyult mind az amerikai, mind az európai fogyasztók körében. Az i320 Windows Moblile 5.0 smartphone operációs rendszerrel működik, így a felhasználók jól áttekinthető és használható, ismerős felhasználói felülettel találkoznak. A készülék lehetővé teszi szövegek megírását és tárolását, push e-mailezést, feljegyzések begépelését és még sok minden egyebet. Az új ultravékony mobiltelefon által támogatott funkciók különösen hasznosak azon felhasználók számára, akik mobiltelefonjaik segítségével szeretnének chatelni, illetve e-maileket olvasni és küldeni. Az i320 beépített instant SMS programmal és "mobil-mail" funkciókkal rendelkezik, ami lehetővé teszi fotók, zene és egy sor multimédiás üzenet küldését és fogadását.
A telefon nagy, 2,2 inches LCD kijelzővel van ellátva, valamint egy 1,3 megapixel felbontású fényképezőgéppel és olyan divatos multimédiás szórakoztató funkciókkal, mint a Bluetooth vagy a kiváló minőségű kettős hangszórók. Az i320 tökéletes választás azok számára, akik szeretnék egy smartphone tudását könnyű és kecses, divatos csomagolásban megkapni. Az SGH-i320 ebben a hónapban kerül az európai piacokra. Ezt követően a termék hamarosan megjelenik majd Európa többi részén is és Délkelet-Ázsiában.
Sasmung SGH-i320 műszaki jellemzők - Standard EDGE, GPRS class 10 (900/1800/1900 MHz) - 1.3 megapixeles kamera - 2,2" 240x320 65 ezer színű TFT - Windows Mobile 5 for Smartphone - Push Email (üzenetküldő és biztonsági csomag) - QWERTY billentyűzet - Videofelvétel & Üzenetküldés (MPEG4 / H.263) - MP3/ AAC / AAC+ / WMA/ WAV / OGG - Kettős hangszóró / Speakerphone - Bluetooth / USB / Hangfelismerés - Dokumentum-nézegető - Memória 120MB beágyazott, külső memória (microSD) - Méret 111 x 59 x 11.5mm - Súly 95 g
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.