Hirdetés

SE és LG: 50 GB ingyen tárhely a droidtulajoknak



|

Mindkét vállalat a felhő erejével kíván vásárlásra csábítani.

Hirdetés

Meglepő időzítéssel egy húron pendülve a Sony Ericsson, és az LG egyaránt ingyenes tárhelyszolgáltatással kívánja vonzóbbá tenni androidos okostelefonjait a karácsonyi roham kezdete előtt. A vállalatok szerencsére nem egyéni megoldásokkal rukkoltak elő, hanem a szimplán Box névre hallgató szolgáltatóval együttműködve hajtják végre a tervüket.

 

 


Szintén közös vonás az akcióikban, hogy a vállalatok 50 GB ingyen tárhelyet kívánnak biztosítani a mobiljaik tulajdonosainak, ám legjobb tudomásunk szerint egyelőre csak az LG ügyfelei vehetik már igénybe a szolgáltatást, a Sony Ericsson még nem véglegesítette az üzletet.


Amennyiben a szolgáltatás elérhető, akkor az Android Marketről letölthető Box klienssel kell bejelentkezni a tárhelyre, hogy megtörténhessen a készülékek azonosítása. A Box weboldalát áttanulmányozva joggal feltételezhetjük, hogy technikailag az egyéni felhasználóknak szánt 50 gigabájtos csomagot licencelik a gyártók, amely esetében 1 GB a legnagyobb feltölthető fájlméret - a konstrukció havidíja egyébiránt 20 dollár lenne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.