Hirdetés

Secubox 1.4



|

A tenyérgépünkön vagy okostelefonunkon tárolt információkat védi ez a valósidejű adattitkosító program.

Hirdetés

A Secubox egy tenyérgépekhez és okostelefonokhoz készült titkosítóalkalmazás, amelynek segítségével megvédhetjük a PDA memóriájában tárolt adatokat. Számos előnyös tulajdonságuk mellett a tenyérgépeknek megvan az a komoly hátrányuk, hogy könnyű őket eltulajdonítani vagy elveszíteni. Ha ilyent használunk, folyamatosan ki vagyunk téve a veszélynek, hogy személyes adataink, kapcsolatlistánk és céges adataink rossz kezekbe kerülne. Ha viszont telepítjük és használjuk ezt az alkalmazást, vége az álmatlan éjszakáknak, hiszen a tenyérgép elvesztése esetén sem kell attól tartanunk, hogy bárki felhasználhatja a rajta tárolt információt.

 

secubox.gif
A Secubox egyik legnagyobb előnye – az erős védelem mellett –, hogy egyszerű kialakításának köszönhetően gyerekjáték a kezelése: ezért egy, a számítástechnikában kevésbé jártas felhasználó is könnyűszerrel elboldogul vele. A titkosítás és a dekódolás semmilyen beavatkozást nem igényel a felhasználótól, ráadásul a kézigép lelassulását is csak alig lehet érezni a korábbi állapothoz képest. A program létrehoz egy virtuális könyvtárat, amelyben védett állományainkat tárolja, és 256 bites AES-algoritmussal védi. Komolyabb felhasználói beavatkozást csupán a kezdeti lépések igényelnek, amikor is az alapvető beállításokat kell elvégeznünk.

 

 

Adatok

  • 256 bites AES titkosító algoritmus
  • Jelszóerősség-mérő
  • Egyszerre tíz külön védett könyvárat képes kezelni
  • Többféle védelmi szint
  • Folyamatos „on-the-fly” működés
  • Minden Windows Mobile verzióval kompatibilis
  • Külön Smartphone verzió
  • Ár: 39,95 USD (kb. 7200 Ft)

 

Értékelés

Előny: egyszerű használat, hatásos védelem

Hátrány: nem találtunk

Teljesítmény: 100

Szolgáltatás: 100

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.