Hirdetés

Sennheiser-Adidas sport fülhallgató



|

Víz és izzadtság álló füles a CX 680, sajátos rögzítéssel.

Hirdetés

Legutóbb az iPhone tuajdonosok örülhettek egy minőségi Sennheiser fülhallgatónak, de akadnak egyéb különlegességek is. A sport és fülhallgató technika nagyjai összefogtak és beleadtak mindent – anyagot és technológiát –, hogy egy minőségi sport fülhallgatót hozzanak létre. A termék arra hivatott, hogy az eddigi sport fülhallgatókhoz hasonlóan strapabíró, ugyanakkor jobb hangminőségű megoldást nyújtson. Kipróbálni még nem volt alkalmunk, mindenesetre jellemzői kiemelik az átlagból.

 

 

sennheiser-adidas cx680 earpieces
 

 

 

A Sennheiser/Adidas CX 680 Sports egy fülbe (illetve hallójáratba) ültethető jellegű modell, mely ennél fogva valamelyest csilapítja a külső zajokat. Többféle gumi interfésszel szállítják, az EarFin designnak része a fülcimpa belső oldalához támaszkodó nyúlvány is. Ennek célja, hogy nagy mértékű mozgás esetén is helyén tartsa a fülhallgatót.

 

 

cx680 tartozékok
 

 

 

Nagy ellenálló képességű anyagból készült maga a készüléktest, a kábel pedig kevlárral erősítették meg. Az erős alapanyagok mínusz 10 fokban is flexibilisek maradnak a gyártó ismertetője szerint. Az alap kábelezés rövid, karhoz rögzített vagy nyakban lógó lejátszót feltételez. Ha rövid lenne, akkor egy beépített hangerő szabályozóval ellátott hosszabbítót vehetünk igénybe. Erős esőben is használható a 10 grammos készülék és az izzadtság sem kezdi ki.

 

 

sennheiser adidas cx680
 

 

 

3,5 hüvelykes jack alzattal rendelkezik a CX 680, impedanciája 16 Ohm. Harmonikus torzítása (THD) kisebb, mint 0,5 % (1 kHz és 10 dB mellett). (Az ennél kétszer nagyobb, 1%-os harmonikus torzítás már alig észrevehető.) 18 és 20000 Hz közötti frekvenciákat képes visszaadni.

 

Már a CES-en is bemutatta a gyártó ezt a modellt, ahol design díjat is kapott, hamarosan itthon is kapható lesz, tervezett fogyasztói ára épp egy kicsivel húszezer forint alatt várható, két év garanciával.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.