Hirdetés

Sérthetetlen az iPhone 6 kijelzője



|

Az új technológiának köszönhetően semmi szükség védőfóliára.

Hirdetés

Az Apple már korábban is alkalmazta a sapphire display technológiát, hiszen az iPhone 5 Home gombja és a kamera lencséje is zafírüvegből készült, az iPhone 6 esetében azonban a teljes kijelzőt így gyártják majd, melynek köszönhetően a telefon előlapja gyakorlatilag sérthetetlenné válik.

Hirdetés

Marques Brownlee-nek állítólag sikerült szereznie egy elképesztően vékony 4,7 colos előlapot, amelyet az iPhone 6-ba is beépít majd a gyártó. A videós több tesztnek is alávetette az üveglapot, az eredmény pedig elképesztő. A szokásos kulccsal karcolgatás mellett egy késsel is nekiesett az előlapnak, azonban akár mennyire is próbálkozott, a zafírüveg nem adta meg magát.

Mivel készüléket nem kapott az előlaphoz, így leejteni és úgy tesztelni nem tudta az üveglapot, cserébe azonban megpróbálta először a kezében, majd a cipője talpa alatt elhajlítani vagy eltörni a az üveget, de hiába erőltette a dolgot, nem sikerült megsértenie az előlapot. Ha a videón látott előlap valódinak bizonyul, egy életre elfelejthetjük a különböző fóliákat és tokokat, telefonunk ugyanis gyakorlatilag sérthetetlen lesz

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.