Hirdetés

Simogatni is lehet az új Nexusok ujjlenyomat-olvasóját



|

Legördül az értesítési sáv, ha lefelé simítunk a leendő Nexus készülékek ujjlenyomat-olvasóján.

Hirdetés

Egyre több a pletyka és szivárgás az új Nexus okostelefonokkal kapcsolatban. Most kiderült, hogy a Google a Huawei egyik trükkjét is átveszi az új modelleknél. 

Hirdetés

A két új készüléknél lehetősége lesz a felhasználóknak arra, hogy gyorsan végigsimítsák lefelé az ujjlenyomat-olvasó szenzort - ennek hatására pedig legördül az értesítési sáv. 

Bár apróságról van szó, azért jó az újítás. A Huawei már több eszközénél is bevetette ezt, amely hátlapi ujjlenyomat-olvasóval rendelkezett. 

Jelenleg nem tudni, hogy az újítást elérhetővé teszik-e a Nexus 5X és a Nexus 6P tulajdonosai számára. 

A szivárgások alapján valóban olyan dizájnt választ a Google, mint amit az eddigi képeken láttunk. Az is kiderült, hogy ezúttal lesz egy kék szín is - ez nem csak bemutatós célokat szolgált, tényleg lehet majd vinni ilyen színt az Android Police szerint. 

A hírek alapján a megújult home gombnak pedig a Google Assistanthoz van köze. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.