Hirdetés

Smartmobil '11 - Az év mobilkonferenciája 2011. április 6-án az Üvegpalotában



|

Az Év Alkalmazása verseny külföldi karrier lehetőséggel.

Hirdetés

Az Endless Solution Kft. és a Média Hungary Kft. közös szervezésében idén, a tavaly megrendezett nagy sikerű iPhone vs. Android '10 konferencia folytatásaként, kibővült tematikával és platformokkal, továbbá több mint 50 hazai és külföldi szakelőadó bevonásával kerül megrendezésre a Smartmobil '11 konferencia a budapesti Üvegpalotában (Vörösmarty tér 1.).

 

 

A programról

 

A T-Mobile főtámogatásával megrendezésre kerülő idei Smartmobil '11 konferencia, programjával a marketingcégek, a tartalomgyártó műhelyek, az e- és hagyományos kereskedői vállalkozások, a mobil- és tartalomszolgáltatók, alkalmazás fejlesztők, szabályozási szakértők és közgazdasági elemzők, valamint kockázati tőke-befektetők, önjelölt és valódi mobilguruk, kommunikációs és médiacégek találkozási pontjává kíván előlépni, a szakmai találkozáson túl lehetőséget nyújtva a hazai piac jelenlegi állapotának és jövőbeli lehetőségeinek feltérképezésére.

 

 

 

A Smartmobil '11 konferencia tematikája az egészségügy, utazás, turisztika, média, fizetési módszerek, üzleti modellek témaköreit kívánja átfogni 5 külön panelben, olyan neves hazai előadókat felsorakoztatva, mint Lassi Kurkijarvi (Sanoma Digital, Hollandia), Tara R. Marsh (Mobile of Global Solutions MEC, Anglia), Oszkó Péter és még sokakat másokat.

 

A konferenciára online regisztrációs oldalán tájékozódhatunk a részletek és árak felől is.

 

Év alkalmazása díj

 

A Smartmobil '11 konferencia kapcsán, a Sanoma Budapest Zrt. támogatásával idén is megrendezésre kerül az Év Alkalmazása verseny. A nyertes szakmai bemutatkozási lehetőséggel egybekötött Amszterdami hétvégét nyer, két személy részére és a mobil fejlesztői szakma prominens holland képviselőivel találkozhat, ahol bemutathatja cégét, fejlesztéseit, illetve megismerheti a több mint 1 millió eszközt használó holland iPhone piac sajátosságait.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.