Hirdetés

Snapdragon 821-gyel hasít az ASUS ZenFone 3 Deluxe



|

Egyelőre Tajvanon kapható az új készülék, ami a világon elsőként jelent meg ezzel a processzorral.

Hirdetés

Az ASUS ZenFone 3 Deluxe lett a világ első készüléke, amely már a Qualcomm Snapdragon 821-es processzorával jelent meg. Egyelőre csak Tajvanon kapható, nagyjából 800 dollárnak megfelelő összegért. 

Hirdetés

Az ezüst és arany színekben értékesített okostelefon bejelentés szintjén is az első volt a Snapdragon 821 történetében - két hónapja mutatkozott be nagyjából, ennek ellenére egyetlen rivális sem előzte meg az ASUS-t. 

A ZenFone 3 Deluxe 5,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kínál 1080p-s felbontással, 6 GB LPDDR4-es RAM-mal, 256 GB UFS 2.0 tárhellyel. Hátra a Sony IMX318-as szenzora és egy 23 megapixeles kamera került optikai képstabilizálással, előre egy 8 megapixeles modell. Az akku 3000 mAh-s és támogatja a gyorstöltést. 

Az Android Marshmallow rendszeren a gyártó Zen UI 3.0 kezelőfelülete van rajta, a készüléken akad ujjlenyomat-olvasó is. 

A Snapdragon 821 körülbelül 10 százalékkal gyorsabb a Snapdragon 820-nál. A magok órajelét 2,15 és 1,59 GHz-ről 2,34-re és 2,19-re emelték. A GPU órajele 624 MHz-ről 653-ra nőtt. Ezzel papíron a ZenFone 3 Deluxe a legerősebb androidos készülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.