Hirdetés

Soha nem látott felbontásokkal dolgozik a Galaxy S8



|

2960 x 1440-es kijelzőt kap a Samsung új zászlóshajója, de alapból 2220 x 1080-ra lesz állítva a felbontása.

Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik a Samsung Galaxy S8, emiatt aztán annyi szivárgás van róla, hogy elsőre úgy tűnik, az internetezők harmadának már volt a kezében. Ezúttal egy olyan kép került elő a csúcskészülékről, amely a képernyőről árulkodik. 

Hirdetés

A fotó alapján a Samsung a Galaxy S7 nougatos frissítésénél bevetett stratégiára épít, vagyis energiatakarékossági okokból nem használja ki a képernyő teljes felbontását, a natív helyett alacsonyabb felbontáson dolgoztatja azt. 

A Galaxy S8-nál a képernyő eredeti felbontása WQHD+, ami jelen esetben a meglehetősen szokatlan 2960 x 1440 képpontot jelenti. Ez 18,5:9-es képarányra utal, ez a Univisium. Hasonlót alkotott az LG is a G6-tal. 

A Galaxy S8 alapbeállítása azonban a 2220 x 1080-as felbontás lesz, amelyet szükség esetén fel lehet emelni, illetve az érték csökkenthető is, 1480 x 720-as HD+ felbontásra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.