Hirdetés

Soha nem volt még ilyen drága az iPhone



|

Nem csak az eladott mennyiség tekintetében döntött rekordot az Apple.

Hirdetés

Az elmúlt olyan két évben látszólag elkezdett trenddé válni az iPhone mobilok unalmasnak titulálása, azonban az Apple most nyilvánosságra hozott üzleti beszámolója alapján ez továbbra sem látszik meg az eladásokon. A délután már beszámoltunk a hírről, miszerint a tavalyi utolsó negyedévben az Apple abszolút rekordot döntve - és 54 milliárd dollár feletti bevételt generálva - 78,3 millió okostelefont értékesített, ezzel a teljesítménnyel pedig a Samsungot lepipálva a világ első számú mobilgyártója volt a kérdéses időszakban.


Hirdetés


A fejlemény további érdekessége, hogy az eladott készülékek számának növekedése mögött nem valamiféle árcsökkenés áll, ugyanis szintén abszolút rekordot döntve az iPhone telefonok átlagos eladási ára 695 dollárra emelkedett, éves összehasonlításban ez 4 dollár pluszt jelent. Tim Cook szerint ez elsősorban az iPhone 7 Plus modellek, továbbá a 128 GB beépített háttértárral rendelkező iPhone 7 iránti kiemelkedő keresletnek volt köszönhető.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.