Hirdetés

Sokan nem hajlandóak visszaadni a Galaxy Note 7-et



|

Óriási veszélynek teszi ki magát mindenki, aki megtartja a hibás készüléket.

Hirdetés

A Galaxy Note 7-tel kapcsolatos hírekre és információkra bővebben ebben és ebben a cikkünkben már kitértünk, de sajnos még mindig van folytatás. 

Hirdetés

A második visszahívás ellenére úgy néz ki, hogy sokan nem hajlandóak visszaküldeni a készüléküket. Az Apteligent adatai szerint sokan tovább használják a tűzveszélyes eszközöket. 

A világszintű Galaxy Note 7-használat hétfőn ért csúcsra, kedden azonban csökkenni kezdett. Sajnos a használati arány még mindig magasabb, mint az első visszahíváskor. 

Az Apteligent szerint több mint 1 millió Galaxy Note 7 volt még használatban szerda éjszaka. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók 40 százaléka nem adta vissza a hibás eszközt a Samsungnak, és nem is kapcsolta ki azt a Samsung kifejezett utasításai ellenére. 

Sajnos a márkahűséggel nem lehet védekezni ebben az esetben, ugyanis bár Amerikában az 1,9 millióból eddig 96-szor robbant fel a készülék, valószínűleg senki nem szeretné átélni, ha miatta evakuálnának egy repülőgépet, vagy ha leégne a háza, autója, esetleg a zsebében kapna lángra a készülék. Amerikában már illegális repülőn használni vagy tölteni az eszközt. 

Fennáll az esély, hogy idővel a Galaxy Note 7 helyzete rosszabbodik, és az akkuk öregedésével még könnyebben kap lángra az okostelefon. Bármi is legyen a helyzet, jobb, ha senki nem kockáztatja a maga vagy a környezete biztonságát. A Galaxy S7 edge ráadásul kiváló alternatíva

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.