Hirdetés

Sokára lesz csak fehér iPhone 4-es



|

Nem tudni még, hogy mikor válhat elérhetővé a mobil fehér variánsa.

Hirdetés

Az iPhone 4 körülbelül egy hónapja van piacon, azonban egyelőre csak fekete borítással érhető el. Az Apple már a forgalmazás kezdetén felhívta a vásárlók figyelmét, hogy a fehér verzióra várni kell még egy kicsit, ugyanis problémák akadtak a tömeggyártásával.

 

 


Mostanra kiderült, hogy a kicsi kifejezés rendkívül relatív: a vállalat kénytelen volt hivatalosan közölni, hogy nem tudják, mikor kezdődhet meg a fehér iPhone 4-esek kiszállítása. Egyelőre annyit adtak a tudtunkra, hogy még idén várható a megjelenésük, ez viszont akár decembert is jelenthet.


Természetesen azonnal elindultak a spekulációk, miszerint az Apple az antenna-hibával próbál kezdeni valamit, amely meglehetősen ésszerű feltételezés - elég nehezen hihető, hogy nem képesek fehér elő- és hátlapokat legyártatni, ráadásul az összeszereléskor is lényegtelen a borítás színe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.