Hirdetés

Sokkal könnyebb lesz az iPhone-ok magyarországi szervizelése



|

Amerika után hazánkban is elérhetővé válik a Független javítócégek programja.

Hirdetés

Az Egyesült Államok után végre számos európai országba, így Magyarországra is megérkezik az Apple független javítócégeknek szánt programja, amelynek köszönhetően a hazai szakszervizek azokat az előnyöket élvezhetik majd, amiket a vállalat hivatalos partnerei is. 

Hirdetés

A gyártó információi alapján a kezdeményezés olyan cégeknek szól, amelyek az iPhone-ok jótálláson túli szervizelését szeretnék végezni, ennek köszönhetően az Apple eredeti alkatrészeit, szerszámait, képzését, szervizelési útmutatóit, diagnosztikai eljárásait és erőforrásait használhatják majd különböző javításokhoz és cserékhez (például kijelző vagy akkumulátor). 

A Független javítócégek programjához való csatlakozás természetesen előírásokhoz és követelményekhez kötött. Azok például nem jelentkezhetnek, akiknek a cégneve vagy weboldala használja az Apple védjegy alatt álló kifejezéseit (kivéve, ha ez összhangban van a feltételekkel), valamint az alkatrész-viszonteladók és -forgalmazók sem vehetnek részt benne. Az érdeklődőknek meglévő vállalkozással és ügyfelek által könnyen megközelíthető kereskedelmi üzlethelyiséggel kell rendelkezniük (ezeket céges dokumentumokkal is tudniuk kell igazolni), valamint Apple-minősítésű technikusoknak kell végezniük a javításokat (a minősítéshez vizsgát kell tenni egy hivatalos online tesztközponton keresztül). A jelentkezés és további részletek a hivatalos honlapon találhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.