Hirdetés

Sokkal üdébbé válhat a Windows Phone



|

A következő frissítésben a háttérkép részletei jelenhetnek meg a csempék háttereként.

Hirdetés

A Windows Phone operációs rendszer egyik legnagyobb erősségét a rendkívül informatív csempés kezdőképernyője jelenti, azonban a színes négyszögek hosszú távon kissé unalmassá tudnak válni. Úgy tűnik a Microsoft munkatársai rendkívül egyszerű és elegáns megoldást találtak a problémára, ugyanis az április elején bemutatkozó 8.1-es változatba bekerült egy opció, amellyel beállítható egy fotó a csempék háttereként, így a képek cserélgetésével bármikor feldobható a rendszer kinézete.
 

Hirdetés


A jelenlegi információk alapján nem mindegyik csempe fogja támogatni a lehetőséget, ám feltehetően a külsős fejlesztők is kaphatóak lesznek a vizuális újítás programjaik csempéiben való elérhetővé tételére, főként mivel nem tűnik komoly időt és fáradtságot igénybe mutatványnak az implementálása.


(Forrás: The Verge, WindowsBlogItalia)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.