Hirdetés

Sony Ericsson audio újdonságok Walkman telefonokhoz



|

Hirdetés

Music Desk Stand MDS-60 Ha fontos a hangminőség, a Walkman™ nevű MDS-60 zenelejátszó-állvány hatékony módja a mobiltelefonon lévő zene megosztásának ráadásul a telefonunt is tölti, miközben tulajdonosa kedvenc zenéit hallgatja . A kicsi és kompakt készülék rendkívül erős és tiszta hanggal rendelkezik, a kivételesen stílusos kialakítás pedig joggal teszi irodai vagy otthoni íróasztalunk díszévé. A készülék igen könnyen hordozható, a 220 voltos fali aljzatról vagy akkumulátorról is működik. Az MDS-60 és az MPS-60 a Sony Ericsson zenelejátszó tartozékok teljes termékválasztékának két legújabb darabja. A termékcsaládba tartozik többek között a HPM-70 sztereo hordozható fülhallgató-mikrofon, az MMR-60 FM-zenelejátszó, az MMC-60 zenekábel és az MDS-70 otthoni audiorendszer is. Az MPS-60 adatai: A készlet tartalma: MPS-60 hordozható hangszóró Útitáska Jellemzők: Méret: 30x55x42 mm Szín: szürke, fehér, narancs és ezüst A készlet tartalma: MDS-60 zenelejátszó-állvány Hangszóróborító fehér és narancs színben Jellemzők: Méret: 54x120x200 mm Szín: ezüst, fehér és narancs
Portable Speakers MPS-60 Tetszetős, könnyű és valóban hordozható, de kicsi mérete ellenére meghökkentő hangminőséget produkál az új Walkman tartozék, az MPS-60. Ez a készülék tulajdonképpen egy hordozható hangszóró, amely szinte nélkülözhetetlen a zenerajongók számára. Nem számít, tulajdonosa hol tartózkodik éppen, a zenehallgatás sohasem volt ennél egyszerűbb mobiltelefonról. Mindössze csatlakoztatni kell a hangszórót a Walkman™ készülékhez, és tökéletes minőségben élvezheti a felhasználó kedvenc zenéit. A stílusos és könnyű hangszórók a mobiltelefontól kapják a tápellátást, így a mobiltelefonhoz való csatlakoztatás után csupán a kedvenc zenék élvezete marad hátra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.